Effekt

Teamguide til arbejde i teams

Teamguiden kan bruges både som inspiration for arbejdspladser, der arbejder teambaseret for første gang og i eksisterende teams, der ønsker at forbedre teamets effektivitet, ydeevne og støtte teamet socialt og fagligt.

Effekt og evaluering af kompetenceudvikling

Kompetenceudvikling sættes i gang fordi man ønsker bestemte forandringer. Få inspiration til, hvordan I opnår den ønskede effekt.

Giv MUS et servicecheck

Får I nok ud af MUS? Måske har I brug for inspiration til at få mere energi i eller effekt af jeres MUS. I Kompetencesekretariatet har vi løbende dialog med mange forskellige statslige arbejdspladser om, hvordan de holder MUS. Vi formidler gerne erfaringerne og inspirationen videre.

Værktøjer til kompetenceudvikling

Her finder du en oversigt over Kompetencesekretariatets værktøjer til kompetenceudvikling.

Projekt: Medarbejderinvolvering styrker kvalitet og effektivitet

Panserværksted Antvorskov ønskede at ”trimme” værkstedet til en kommende konkurrenceudsættelse vha. medarbejderinvolvering. Resultatet blev mere forretnings- og kvalitetsorienterede medarbejdere samt højere trivsel på arbejdspladsen.

Projekt: Bedre effektmålinger i Beskæftigelsesministeriet

Beskæftigelsesministeriet oplevede en øget efterspørgsel efter statistiske og økonometriske effektevalueringer på teknisk højt niveau. De tog derfor initiativ til det fondsstøttede projekt, der har skabt bedre effektmålinger i ministeriet.

Projekt: Effektivisering og udvikling af lean-kompetencer

Forsvarets afdeling Air Transport Wing Aalborg har optimeret deres arbejdsgange og udviklet lean-kompetenceser gennem kompetenceudviklingsprojekt.
Abonnér på Effekt