MUS-samtale

Ta' temperaturen på jeres MUS

Tag temperaturen på MUS med et konkret værktøj, der understøtter processen til den gode udviklingssamtale. Vi har lavet en lille test, som I kan bruge til at tage en snak om, hvor meget I får ud af jeres MUS.

Hvad er retningslinjerne for MUS?

Overenskomstparterne på statens område har indgået ”Aftale om Kompetenceudvikling”. Heri er retningslinjer for MUS og udviklingsmål i staten.

Få mere værdi af jeres årlige samtale: Deltag i MUS-indsats

Opdatering: Tilmeldingen til indsatsen "MUS med værdi" er lukket. Kontakt os, og hør om alternative muligheder for rådgivningsbistand til bedre udviklingssamtaler.

2 nye redskaber danner hurtig vej til MUS

Bliv klar til udviklingssamtalen med MUS Kompasset, der er Kompetencesekretariatets nye enkle MUS koncept eller hent inspiration til jeres egen spørgeramme med MUS Designer.

Giv MUS et servicecheck

Får I nok ud af MUS? Måske har I brug for inspiration til at få mere energi i eller effekt af jeres MUS. I Kompetencesekretariatet har vi løbende dialog med mange forskellige statslige arbejdspladser om, hvordan de holder MUS. Vi formidler gerne erfaringerne og inspirationen videre.

MUS Designer

Vælg de spørgsmål, der passer bedst til jer, gem dem og print. Med Kompetencesekretariatets "MUS Designer" kan I lave jeres helt egen spørgeramme til MUS.

MUS Kompasset

Få retning på udviklingssamtalen med Kompetencesekretariatets enkle MUS-skema for medarbejder og leder.

MUS i CAMPUS

E-læring om MUS med samtaletræning.
Abonnér på MUS-samtale