Værktøj

Anerkendelse af kompetencer – motivation til kompetenceudvikling

Hent Kompetencesekretariatets hæfte om anerkendelse af kompetencer og få en grundig vejledning i, hvordan man arbejder med anerkendelse af kompetencer til gavn for både arbejdsplads og medarbejdere.

Formidling af erfaringer - hjælp til selvhjælp

Hent Kompetencesekretariatets kommunikationsværktøj med gode overvejelser til projektlederen om interessenter og kommunikation.

Teamguide til arbejde i teams

Teamguiden kan bruges både som inspiration for arbejdspladser, der arbejder teambaseret for første gang og i eksisterende teams, der ønsker at forbedre teamets effektivitet, ydeevne og støtte teamet socialt og fagligt.

Test læringsmiljøet på arbejdspladsen

Tag temperaturen på arbejdspladsens miljø for læring i hverdagen.

10 værktøjer til læring på arbejdspladsen

Værktøjskassen rummer 10 værktøjer, som I uden videre kan bruge til at komme godt igang med at skabe læring i praksis hos jer allerede i dag.

Kurser og værktøjer til styrket samarbejde

Kompetencesekretariatet har her samlet en række værktøjer, der kan anvendes til at forstærke samarbejdet og til at styrke social kapital.

2 nye redskaber danner hurtig vej til MUS

Bliv klar til udviklingssamtalen med MUS Kompasset, der er Kompetencesekretariatets nye enkle MUS koncept eller hent inspiration til jeres egen spørgeramme med MUS Designer.

MUS Designer

Vælg de spørgsmål, der passer bedst til jer, gem dem og print. Med Kompetencesekretariatets "MUS Designer" kan I lave jeres helt egen spørgeramme til MUS.

MUS Kompasset

Få retning på udviklingssamtalen med Kompetencesekretariatets enkle MUS-skema for medarbejder og leder.

Værktøjer til kompetenceudvikling

Her finder du en oversigt over Kompetencesekretariatets værktøjer til kompetenceudvikling.
Abonnér på Værktøj