Nyhedsbreve

Teamunivers.dk: Nyt værktøj til teamets udvikling

Med nyhedsbrevet lancerer vi i dag vores spritnye værktøj: En samlet pakkeløsning dedikeret til teamets udvikling. Vi kalder det Teamunivers.

30 mio. kroner til kompetenceudvikling og et bud på fremtidens kompetencebehov

Nyhedsbrevet klæder dig på til at få del i 30 mio. kroner øremærket til kompetenceudvikling på statslige arbejdspladser: Få os på besøg, bliv ringet op eller tag med til åbent hus i Aarhus eller København og hør om jeres vej til et fondsstøttet kompetenceudviklingsprojekt. Nyhedsbrevet byder også på et kig i krystalkuglen med en kort video med fremtidsforskerens bud på fremtidens kompetencebehov.

Distancearbejde - 5 konkrete bud på, hvad I kan gøre for at det lykkes bedst muligt

Det er et vilkår på mange statslige arbejdspladser, at samarbejde og ledelse foregår på distancen. Kompetencesekretariatet giver her en række gode råd til, hvordan I kan styrke distancearbejdet – og få mere ud af jeres virtuelle møder.

Aktuelle tilbud fra Kompetencesekretariatet

Vidste du, at Kompetencesekretariatet løbende har aktuelle tilbud, som måske lige er noget for din arbejdsplads, afdeling eller team? Vi annoncerer her tre forskellige tilbud, I ikke vil gå glip af.

Styrk jeres innovation med fondsstøttet kompetenceudvikling

Nyhedsbrevet stiller skarpt på, hvordan man kan blive bedre til at arbejde med innovation. Bliv klogere på mulighederne for rådgivning og økonomisk støtte til innovationsprojekter og find inspiration i Københavns Vestegns Politis fondsstøttede projekt.

Alt om MUS! Skab retning og gør MUS til en meningsfuld aktivitet for alle

Måske står I lige nu foran den årlige MUS. Men får I brugt udviklingssamtalen rigtigt og fulgt ordentligt op? Kompetencesekretariatet har en række gode råd og tilbud til jer: Hent en enkel samtalemodel eller design jeres eget skema, tag til et af tre MUS-møder rundt i landet eller tilmeld jer "MUS med værdi" – et forløb, der tilpasses jeres særlige behov.

AMU: Fleksibel, relevant og billig kompetenceudvikling

I nyhedsbrevet kan du læse om den fleksible, relevante og billige kompetenceudvikling som Arbejdsmarkedsuddannelserne - AMU - giver mulighed for. AMU er relevant for langt flere, end de fleste umiddelbart tror.

Fejl-fejring og fire andre tiltag til styrket videndeling

I denne udgave af nyhedsbrevet stiller vi skarpt på videndeling. Vi giver fem konkrete tiltag, der styrker delingen af viden på arbejdspladsen, og så deler vi erfaringerne fra 32 forskellige kompetenceudviklingsprojekter på statslige arbejdspladser. Erfaringer der er lige til at stjæle og omsætte i en ansøgning om støtte til kompetenceudviklingsprojektet på jeres egen statslige arbejdsplads.

Kompetencestrategien der bygger bro mellem arbejdspladsens strategi og medarbejdernes kompetencer

I nyhedsbrevet kan I hente gode råd og eksempler på, hvordan man kan lave en kompetencestrategi, der bygger bro mellem arbejdspladsens strategi og medarbejdernes kompetencer.

Sider