Projekt: Mellemlederens ledelsesrum

Hvordan leder man, når man samtidig er underlagt ledelse? Den udfordring oplevede flere af de frie skolers mellemledere. Derfor iværksatte Frie Skolers Ledere et projekt, der skulle klarlægge og styrke mellemlederens rolle.

Som mellemleder kan det være en udfordring at navigere i et felt, hvor man på den ene side er underlagt en ledelse og samtidig skal udøve ledelse. 

Frie Skolers Ledere oplevede, at det i stigende omfang var mellemlederne, der udførte den praktiske ledelse af medarbejdere. Der var derfor behov for at sætte fokus på mellemledernes særlige rolle. Målet med projektet var, at kvalificere mellemledernes ledelsesrum, og afklare hvilket mandat, man har som mellemleder.

Frie Skolers Lederes projekt fik titlen: Ledelse mellem ledelse – mellemlederens ledelsesrum.

Projektet forløb fra marts 2012 til januar 2016, og det blev forankret via aftaler mellem VIA –UC (CLOU), Danmarks Privatskoleforening og Frie Skolers Ledere. 

Mere om projektet

Klik på projektbeskrivelsen nedenfor og læs mere om projektet. 

Projektet er gennemført med støtte fra Fonden til Udvikling af Statens Arbejdspladser (FUSA). Læs mere om muligheden for fondsstøtte til kompetenceudviklende projekter på statslige arbejdspladser.

Kontaktpersoner: