Projekt: Styrkede kompetencer i projektarbejdet

Det Naturvidenskabelige Fakultetssekretariat på Syddansk Universitet har gennemført et arbejdspladsprojekt, der har gjort dem bedre til at arbejde med komplekse projekter.

Fælles forståelse for opgaveløsningen, bedre balance mellem drift og udvikling, fælles projektterminologi og styrket forståelse af kollegaers forskelligheder og reaktionsmønstre. Det er det overordnede resultat af Det Naturvidenskabelige Fakultetssekretariat på Syddansk Universitets FUSA-støttede projekt.

Projektets baggrund

Det Naturvidenskabelige Fakultetssekretariat oplevede en udfordring med stigende kompleksitet i opgaveløsningen, der ofte består i at drive projekter og forandringsprocesser.

De tog derfor initiativ til projektet, der fik titlen: ”Styrkelse af det Naturvidenskabelige Fakultetssekretariats projektforståelse og projektkompetencer i samspil med sekretariatets samarbejdspartnere.”

Fakta om projektet

Projektet blev gennemført over perioden juni 2014 til november 2015.

Klik på projektbeskrivelsen nedenfor og læs mere om projektet.

Projektet er gennemført med en fondsstøtte på i alt 285.000 kroner fra Fonden til Udvikling af Statens Arbejdspladser (FUSA). Læs mere om muligheden for fondsstøtte til kompetenceudviklende projekter på statslige arbejdspladser.

Kontaktpersoner: